21 July 2009

finally....

salam...
finally... actually rindu kat blog aku yg x brape nk comel ni... hakhak... banyak betul benda yg aku nk share dgn sesape yg terjengah blog aku nih... tapi masalah-nye.. i'm not a good story teller.. most of the story is bout HERBALIFE, LIFE ON CAMPUS, WEEKEND WITH CIK NAZIRAH, MY FIRST DAY CLASS, PTPTIPU!!!!(bende yg paling aku sakit hati)... MA'RUF CLUB... TUTORING AISYAH.... NTAH LA tajuk topic byk betul... tapi x reti oleh aku nk cite satu-satu...

tapi yg pasti after all thing that i face during this two week at UIAM gombak ni.. kire aku senyum la... sesekali je mcm hyper-aktif skit..(effect herbalife) hakhak... tapi satu bende yg buat aku sedar sesangat ialah rezeki yg Allah nak kasi ada bahagian kite( insyaallah) yg penting kite curah usaha je skit....

No comments: