18 April 2010

bile hati berubah...(@_@")


mmg susah nk admit bahawa kite dah berubah.. kalau aku sendiri, aku malu.. maybe sbb aku dh sgt selesa dgn diri aku yg lame n susah nk mengakui bahawa aku dah lain..apatah lagi kalau perubahan kite menjurus kepada something yg dulu kite mmg x suke.. ;)

seronok je dulu kutuk pasal benda tu, last2 kau yg jd mcm tu.. cthnye pasal benda2 feminine.. bukan maksud aku yg aku ni dh jd feminine..tapi bile hati tu dah lembut skit pun aku dah rase malu..( adakah ini simptom2 org nk masuk umur 21) hohoho....tidak..

org kate manusia berubah seperti pantai berubah.. tapi pada aku adakah semudah itu utk berubah.. mungkin pada mereka yg punye hati2 lembut.. tapi kalau org yang ada hati sekeras kerikil ni susah skit kot..

Without accepting the fact that everything changes, we cannot find perfect composure. But unfortunately, although it is true, it is difficult for us to accept it. Because we cannot accept the truth of transience, we suffer. ~Shunryu Suzuki (digune pakai rhapsodysufi)

byk benda dlm kepala otak skrg ni..afraid of the coming result.. afraid to grow up.. afraid to face the reality...afraid about future.. :(

nasib skrg ada kat rumah..at least fikiran ni dilarikan oleh adik2 yg byk kerenah ni.. x dpt dinafikan.. benda yg paling aku takut dlm hidup..growing up... bdn je besar tp still childish gile.. x layak jd kakak pun..(ingat ayat mama marah.. " yg besar perangai lebih pada yg kecik"..haha..as u wish mama)

but i got to admit that: If nothing ever changed, there'd be no butterflies. ~Author Unknown( use by rhapsodysufi) (^_^)


14 April 2010

when my head lost it grativity...



(^_^)..
when my head is full with japan n drama movie.. that mean i'm in love..hahahaha
or i'm in trouble... when i trying to escape from this world sometimes i goes crazy into japan n korean drama...(@_@)
(oh my.. i can't stop smiling)

two different type of drama..but love both.. one drama i can watch it even for 20 times.. japan drama i love it because of the story line.. not so much of love thing...most of japan drama bring massage about life.. even my dad say that he want his high risk student to watch one movie that we watch together so that they can get the massage... but hell, it so funny.. actor: some are kawaii, handsome?? maybe.. mostly in ok category..

korean.. actor..(speechless)..song, love it, however it so much of lovey duvey thing.. it is so funny... hahahaha...(nk suruh aku tgk drama korea kene tunggu aku berada dlm mood yg betul) haha..why?? let it be a secret k..(n_*), but whenit comes to korean drama, most of them bring you into your own fantasy world..haha..

some actor in japan n korean drama, don't really into manly style..hahaa

my latest addicttion: jang geun suk,A.N.JELL song, you're beautiful( korea), love shuffle.as always arashi, utada hikaru song.haha

p/s: kepala otak tgh senget, mmg mcm ni...abaikan..i'm just crazy..

8 April 2010

terlebih perasaan....

susahnye bile aku terlebih perasaan...
aku x suke bile time2 mcm ni berlaku...
teardrop kind of murah gile..
aku x suke..
kalau tanye kenape mmg aku x tau nk jwb ape..
time2 mcm ni bile kenang blk dosa2 aku..
terasa kotor diri ni...
jijik memandang diri sendiri..
setiap dosa lahir kan satu titik hitam pada hati...
aku x tau la mcm mane rupe hati ni...
berita kematian datang satu persatu..
ada kah aku sudah bersedia????..(T_T)