18 April 2010

bile hati berubah...(@_@")


mmg susah nk admit bahawa kite dah berubah.. kalau aku sendiri, aku malu.. maybe sbb aku dh sgt selesa dgn diri aku yg lame n susah nk mengakui bahawa aku dah lain..apatah lagi kalau perubahan kite menjurus kepada something yg dulu kite mmg x suke.. ;)

seronok je dulu kutuk pasal benda tu, last2 kau yg jd mcm tu.. cthnye pasal benda2 feminine.. bukan maksud aku yg aku ni dh jd feminine..tapi bile hati tu dah lembut skit pun aku dah rase malu..( adakah ini simptom2 org nk masuk umur 21) hohoho....tidak..

org kate manusia berubah seperti pantai berubah.. tapi pada aku adakah semudah itu utk berubah.. mungkin pada mereka yg punye hati2 lembut.. tapi kalau org yang ada hati sekeras kerikil ni susah skit kot..

Without accepting the fact that everything changes, we cannot find perfect composure. But unfortunately, although it is true, it is difficult for us to accept it. Because we cannot accept the truth of transience, we suffer. ~Shunryu Suzuki (digune pakai rhapsodysufi)

byk benda dlm kepala otak skrg ni..afraid of the coming result.. afraid to grow up.. afraid to face the reality...afraid about future.. :(

nasib skrg ada kat rumah..at least fikiran ni dilarikan oleh adik2 yg byk kerenah ni.. x dpt dinafikan.. benda yg paling aku takut dlm hidup..growing up... bdn je besar tp still childish gile.. x layak jd kakak pun..(ingat ayat mama marah.. " yg besar perangai lebih pada yg kecik"..haha..as u wish mama)

but i got to admit that: If nothing ever changed, there'd be no butterflies. ~Author Unknown( use by rhapsodysufi) (^_^)


4 comments:

sya mansor said...

hohoho anda semakin feminine? good2... i wore my first dress few days back. kihkih

rhapsody_sufi said...

dress?? gosh.. aku nk pakai bju kurung pun dh rase mcm x brape nk betul je.. feminine..naaaah..lmbt lg..haha

Linglung said...

hehe..berubah ke arah kebaikan apa salahnya..

rhapsody_sufi said...

susah skit nk admit kite dh berubah..sbb it tend to show my weakness..