18 April 2009

kepalaku pening lagi.....

Susah betul la..... dah jauh tempat exam tp jumpe jugak dengan orang yg tak aku sangka nak jumpe.... susah la mcm ni... tapi satu la nasib baik la dah download lagu ketulusan hati-marshanda. bile dengar lagu tu baru lah ada rase kesedaran dalam diri ni... forget yang khayal2 thing yg boleh ganggu aku punya tumpuan hidup. bende2 klise ni susah la. biar la orang lain suke dengan bende macam tu tp pada Aku benda mcm tu adalah masalah hidup. exam medsi tadi uji pasal personaliti.. nak study pun nak study mcm mane sbb bende tu dah mmg diri aku.. bukan ada silibus dalam buku pun. aku tak rase pe2 pun mase exam tapi mak aku tu menggelabah lebih... HA! satu hal lagi.. aku dah try bawak myvi silver mama tu.. cam best jugakn sebenarnya bawak ketenye.. hahah... mak aku mcm jadi pegawai jpj duduk kat sebelah tgk anak dia bawak kete... sempat lagi kasi ceramah motivasi tentang cara2 bawak kereta.... (n_n). malam ni nak pergi kl balik utk program seterusnya... tak best tu mmg tak best tapi yg kuatkan semangat aku nak pergi ialah... pesta buku antarabangsa kat pwtc... hahah.. berbahagia lah aku.... tp lepas posting ni aku tak tau la bile pulak aku boleh online kat sini.... bye bye

No comments: