3 January 2012

hari ku

perjalanan hari ini, hari ni first paper final exam.. cuak gile!! sungguh x pernah rase cuak mcm ni thn2 yang lepas. paper managing information technologies kul 9 pagi.. exam pagi amat la scary utk diri ini.. pengalaman pahit yang x kan pernah dilupekan.

pulun study sampai pukul 3.30 pg.. cube utk tido namun gagal.( yolas dh hari2 tido lepas subuh mcm mane nk tido awal) AWAL KE? ngeh3. berjaya melelapkn mata kul 5.15 pg.. seawal 6 pagi mama dah call. " dah bangun ke?" bangkit la aku dgn jayanye pagi ini. bersiap-siap utk ke exam. sempat pulk bukak lappy check facebook n blog. ngeh3. bertuah punye budak  berat2.

sebelum masuk bilik exm, mule2 mama hantar sms, are you ready?.terus aku mintak mama doakn. then mama reply, InsyaAllah semoga berjaya dengan cemerlang, kemudian abah pulk call, tanye dh ready ke? sempat jwb sepatah je kemudian putus. tk boleh nk call blk coz dh nk mask bilik exam. off phone. but i know langkah aku ke dewan exam diiringi doa mama n abah. they are my guardian angel.

abis dh utk arini, esk lg satu paper sebelum perjuangan diteruskn pd 6,7,8 n 12 jan ni. berderet-deret. ok kalu ada yg tanye ape kes bdk ni post cite ni. ape yg korng boleh ambk iktibar yelas, x perlu la bersandar pd seorang lelaki bukn muhrim utk mengejut subuh mu. memberi kata-kata semangat utk jwb exam. mak ayah kite kn ada. appreciate la diorg. 



semoga kite semua mampu jadi anak yang menjadi saham buat ibu dan ayah kite ke syurga bukan ke neraka.. same2 kite berusaha utk jd anak yg soleh dan solehah

2 comments:

humairah said...

like thizzz post..

rhapsody_sufi said...

doakan ye..sgt perlukan kekuatan skrg.