15 October 2009

Happy Birthday MAMA......


(my mama)
15 OkTOBER, tarikh keramat buat my mama.... today she already 48 years old.... same la dgn abah yg celebrate 1 oct aritu.... the wish 4 my mama!!

(you are the best chef in da world)
#thank a lot sebab dah jd the best mama in the world
#i love you so much...
#semoga mama dipanjangkan umur dan sentiasa berada dlm redha ALLAH...
#SO SORRY... coz i always give a lot of trouble to you.....
#lps ni nak blaja masak betul2 dgn mama...(hehe.. sebb kalau nk masak mesti call mama dulu mintak confirm resepi)

(anak dia yg terlebih besar tu konon2 manja la)


INSYAALLAH weekend ni boleh jumpe mama... kite org nk blk johor jumpe atok... coz raye aritu x sempat balik pun.... sbb abah bz dgn penyediaan bahan-bahan utk di observe jd guru pakar(doakan dia berjaya ye)...
so boleh la kakak masakkan mama triffle special n spagetti yg mama selalu request akak buat...

No comments: