20 December 2008

PeNgOrBaNaN!!!!!

Salam buat semua.. skali lg lame terlupe utk mencoret. sebenarnya, selalu masuk tp tak tau ape nak post. Skrg ni tgh musim exm kat campus aku. ada mcm2 tiupan suare yg masuk kat telinga aku lately.. aku terpikir kenape isu korban-mengorban ni dibangkitkan??? Sdgkan kami menggelar diri kami sebagai pejuang. Tp ape sebenarnya erti perjuangan tanpa pengorbanan.. ade menjadi isu pasal program yg kami buat minngu exam ni. mcm2 alasan yg keluar. aku yg hanya duduk kat bwh ni pun rase sedih apetah lg sahabat ana yg berada di kerusi pimpinan.. mungkin aku ni hanya pandai bercakap tp kadang susah jgk nak laksanakan. mcm2 benda boleh jd. mcm yg jd kat adik aku bru ni, tp mama dgn abah cool. n mungkin atu harga sebuah perjuangan.. maybe... (n_n)

No comments: