25 November 2008


Today, my emotion kind of going upside down. Just not get it why it happen. Rase nak marah je kat semua org. Sampai solat pun tak tenang. Memang tak best punye perasaan la. Nak hormonal change pun tak jugak. Belum date lg... ntah la. Aku rase mcm org gle nak meletup je. Kat telinga tengah layan Bleeding Love, Leona Lewis. Dance mix punye version. Mmg la kan. Dah rase tak best g pulak dgr lagu mcm tu, gelap hati bak kate mama. Tp yg pasti aku tak selesa dgn diri aku skrg. Sampai meeting ptg td pun aku tak pegi. Sian kat my new leader kena tanggung.(i was one before). Aku takut tak leh kawal perasaan. Dah ngaji, tp hati rase tak best gak. Nak buat ape skrg. Ni la yg try tulis kot la kurang. Malam ni ada qiam berjemaah, so nak join mane tau boleh cure. Nak suruh nangis utk diri sendiri tu mustahil la. Sbb aku just nangis kalau bace buku je. Satu prob yg aku tgh pikir skrg, mcm mane aku nak get in bdk2 baik yg kat keliling aku. Kadang2 rase mcm pretend to be someone else. Aku tak try paham diorg n diaorg mmg la tak paham budak trouble mcm aku ni. Ntah la..... tension gak ni.
My emotion right now dalam gambar tu kot....sian kwn aku sampai dia rase aku marah kat dia.. ada la skit.. reason??? mmg takde tp mcm tu la aku mmg tgh tak betul.... try solat sunat kot lepas ni kot la dpt jd cool balik....

No comments: