6 August 2010

duit.duit dan duit..

penatnye tengok belanjawan sem ni.. mcm2 nk KENE beli n yg NAK beli..
berada diantara kehendak dan keperluan ni mm
g susah skit nk handle..
ptptn dah la ciput..cukup2 nk byr yuran je.. Kp
m plak dah x sudi menaja bdk2 education ni..apo nk buat ni..
list harta-benda yg nk dibeli:

-monitor: sbb software yg gune dlm kelas x mampu dibuke dgn sekadar gunekan screen resolution netbook den ni...(2nd hand pun bersyukur dah)
-pendrive: sbb yg lame tu dh jahanam.. need a new one utk kutip nota2 dari org2
-buku digital photography: hari baru sir mintak beli..adeh 70 hinggit tuh.. lari bajet aku camni.
.

-mr.mouse: sbb rosak jgk la.
.
-sejibik my own camera..x kira lah compact ke dslr ke..janji ada..
tu x termasuk lagi kos2 lain seperti printing n so on..

p/s: sape suruh kamu ambik minor IT kalu dah tau kurang kadar kemampuan..padan mu kamu cik siti sofiah..

4 comments:

..JiHa.. said...

haih.its too late nk patah balik & amik minor moral...:(

rhapsody_sufi said...

huhu..tau takpe..nasib badan la..sendiri decide, sendiri tanggung la..

Anonymous said...

nak dapatkan sesuatu perlukan pergorbanan.

rhapsody_sufi said...

betul tu..