2 September 2009

Tu rezeki ke ujian????

salam.. arini xde senyuman manis utk semua org k.... setelah lebih dua minggu blog n line internet tersorak bawah katil... aku muncul KEMBALI....Ramadhan dah jejak ke pertengahan bulan? aku dah sampai mane?? trying to find the best Ramadhan in mylife... tahun ni punya Ramadhan sgt lah lain rasenya. sangat2 berbeza dengan tetahun lepas. yelah kan aku ni dah jejak umur 20 bukan 12 tahun. first day Ramadhan sgt best coz dpt sambut kat Umah. 2 malam dpt terawih dengan family, Abah aku jadi Imam.
Tahun ni punye ramadhan x byk cite MAKANAN YG kluar dr mulut coz sahur n iftar dengan Shake Herbalife je. huhuhu.. mule2 masuk Ramadhan hidup aku sgt stabil kecuali assigment yg melambak.
tetibe aliran itu terlari dari perangkaan asal. masalah2. TAPI semua orang cakap tu rezeki..
Aku pun tak tau nk kene cakap ape. skrg ni aku tengah perbetul kedudukan otak ni untuk terima keadaan skrg...
YG sangat pasti aku takut ni... pasal ni family n few people je yg tau.. aku tak tau nk cakap mcm mane ni... cume skrg aku sangat memohon supaya orang2 kat luar sana tolong doa kan aku. Am I really going there? where?
tunggu next entry coz aku perlu tidur skrg oleh kerana sudah lebih dari 35 jam aku x tidur ni...see ya...

2 comments:

sya mansor said...

psal bnde hok mg ckp ari tu ke weh??
siyesly aku rase mg patot g je sbb peluang gni bkn mari sokmo. kalu mg x g le ni, bil lagi op?? just think positive...

rhapsody_sufi said...

thank 4 da support gurl...
6ti kalu jd pegi aku kabo mula...
just keep update...