23 July 2010

my long day...


hari yang paling penat stakat ini di sem 1, 2nd year ni..
almost 12 jam aku "bertapa" kat education building..
start dengan kelas Grammar,
masuk plak kelas IT,
THen my digital photography class..
hehe..lawak terasa, dah la xde camera sendiri..
tibe-tibe terus pinjam abg punye..
ambik kau..DSLr sejibik dia kasi aku pinjam..
dah la x pandai gune..haru-biru menekan punat-punat yg sepatutnya..
Dr.Kamal tanye itu ini.. aku pending je..

tapi bila dia suruh g ambik gambar..
tangkap je lah ape yg patut..
tema hari ni: LOVE GREEN!!!!
kebetulan jugak hari aku pun pakai green you..(^_^)

the result:

aci redah je: ni lah hasil bila budak buta nilai2 artistik snap picture..

kelas hari ni berakhir dgn special education need, aku pun x tau dah ke mane kepala aku time tu.. focus semua dah flying without wing..
Posted by Picasa

4 comments:

sya mansor said...

usehe lagi! ;)

rhapsody_sufi said...

sdg berusaha..hehe

Anonymous said...

i think u need some inspiration my dear..keep trying..dont give up love! ^__^

-che' tien-

rhapsody_sufi said...

thank you dear.. as you always know.. my taste is always weird....
but cik tien you can be my inspiration kot..hehe