26 March 2010

buku, buku oh buku....


sesungguhnya aku sangat cintakan buku...walaupun aku tak sehebat kawan-kawan lain yg mampu menghabiskan buku-buku haraki..(^_^) i'm a universal reader..ape je jenis buku aku kire aci redah.. dari comic sampai la ke ape2 je la...

actually sekarang semua orang tgh deman KLIBF.. Alhamdulillah.. dah tiga kali aku menjejak kesana.. seronok.. kebetulan sekarang musim final exam, ramai yg ambik peluang release tension kat sana..tp aku ni satu paper pun belum start.. ni kire release tension sambil menulis..


antara buku yg berjaya dimiliki; VERSUS,The sealed nectar: biografy of noble prophet, 4 biji novel english dekat payless(2nd hand), sherlock holmes vol. 1, 7 formula individu cemerlang..n beberapa buku buat org tersayang..hafalan solat Delisa buat Bari'ah n Nabilah, rahsia bisnes rasulullah buat kak seha, travelog haji buat Abah n mama.. formula solat sempurna n beberapa buah majalah solusi buat muslim.. n lain buku yg tak perlu dinyatakan disini..hehe..utk imran akak x beli coz 6ti bukan bce pun..hisyam akak beli buku jgk....

cabaran buat diri aku utk tidak memulakan sesi pembacaan selagi belum habiskan fatrah imtihan ni.. sakit terasa.. mane taknye ..setiap kali ddk kat meja study, terpaksa melihat buku yg berada di depan mata..hukhuk

antara penulis yg dapt jumpe, ustaz hasrizal, kak noor suraya, faisal tehrani, HM tuah,norhayati berahim, n ramai lagi..
ok blog dah update now time utk study blk...

buku oh buku ko kene tunggu aku abis final exam dulu na....

p/s: i miss home...i miss my friend...

2 comments:

Nurhafiza Jusoh said...

mana buku untuk kakpi?????

rhapsody_sufi said...

kak nk buku ape?? kalau buku PA&MA
kat trg CT boleh belikn...
ada nk kirim ke?? esok abis..sempat lagi kalu nk g cri..