23 May 2012

kisah budak penakut.

kisah ni berlaku semalam.. cik rhapsody bgn sahur dgn roomate.. biase la pg2 subuh musim exam ni semua bilik senyap je..
so siap2 la bancuh air, minum n bla bla bla.. pastu rase nk masuk ladies la pulak. sekali selesai x sempat buka pintu tibe2 dgr bunyi benda jatuh.. pecah jantung time tu tgk katak pisang besar gile melekat kat dinding.. terketar-ketar la tgn ni nk buka pintu tu.. hukhuk.. sedih, takut, ketar..semua ada.. tp xleh jerit, x boleh nangis mcm kat rumah.. sbb kt sini aku senior n mau mengamuk budak level aku kalu ada org jerit kuat2 pagi2 buta time exam..
kalu kat rumah ada ramai savior aku.. ada abah..dulu ada muslim, ada imran n even mama pon kene tolong aku.. kt sini x boleh.. so jerit dalam hati..nangis dlm hati.. n buat2 berani je..

well xde la berani sangat.. sejak semlm.. mmg x gune dah ladies tu.. pergi gune wing sebelah punye.. huhuhu.. rindu rumah.. rindu adik2..  exam ni.. mcm2 rase la terbuku..

No comments: